Podcast episode: Hvad er hemmeligheden bag community building på TikTok?


Vil du gerne lære, hvordan du skaber høj engagement og loyalitet blandt din målgruppe? Vores TikTok ekspert Amalie Ravn og content creator Natasha Høyer giver sine bedste tips og tricks til, hvordan du skaber et stærkt community på TikTok.  

 

I vores nyeste afsnit har TikTok ekspert Amalie Ravn inviteret den super talentfulde content creator Natasha Høyer ind til en snak om community building på TikTok. Sammen dykker de dybt ned i, hvordan det er lykkedes Natasha at skabe så stærkt et community gennem indholdsstrategi, TikToks funktioner og et skud personlighed. 

 

Hvad kan du forvente? 

  • Natasha og Amalie afslører, hvilken type indhold der virkelig sætter ild til engagementet i din målgruppe. 
  • De udforsker TikToks bedste funktioner til at forvandle din envejskommunikation til en brølende tovejsdialog. Her kommer de nemlig ind på 'serier', 'playlists' og 'reply-to-comment'.
  • Deres anbefalinger til de fedeste brands på TikTok, der er lykkedes med at skabe et trofast og loyalt community.
  • Og måske det vigtigste af det hele: Hvad skal du have i fokus, når du skal bygge et community og ikke bare en følgerliste? Natasha deler sine top-strategier for at skabe en loyal fanbase, der ikke bare ser dine videoer, men engagerer sig, deler og konverterer.

Så tune in, når Amalie Ravn og Natasha Høyer giver dig strategien og værktøjerne til at skabe et loyalt community på TikTok. 

  

Giv episoden et lyt 🎧

 

MIGHTY TOKTALK (1)-1

 

Giv lidt lyd tilbage!

Feedback, ris & ros eller kunne du tænke dig en kaffesnak om din virksomheds muligheder på TikTok? 

Send mig gerne en mail på ar@mightymonday.dk

Lignende indlæg