SEM - GOOGLE ADS x SEO

Udnyt synergierne og de digitale muligheder for at blive dominerende på Google

Vi tilbyder en bred vifte af services for at sikre, at dit brand ikke kun bliver set, men også bemærket. Vores SEM-specialister står klar til at løfte din forretning til næste niveau. Uanset om du søger sparring, fuld støtte eller noget derimellem, er vi klar. Vi ønsker ikke blot at være dine udførende hænder; vi ønsker at være din samarbejdspartner.

Vores løsninger er skræddersyede og sammensættes ud fra dine unikke behov og udfordringer.

mm_content_A_simpel_visual_of_Ads_and_SEM._In_169_format2

SEM - Google ads x SEO

Din digitale vækstpartner

Vi er din pålidelige og troværdige samarbejdspartner i et komplekst marked. Vores tilgang er dybt forankret i data og har et pragmatisk udgangspunkt. Vi starter alle samarbejder med dybdegående behovsanalyser. Herefter strukturerer vi en unik handlingsplan, der tager udgangspunkt i de udfordringer, vi står overfor, og det behov, vi skal imødekomme. Vi flytter ikke bare en opgave fra A til B; vi går hele vejen.

Men vi stopper ikke der. Vi udfordrer hele tiden status quo, analyserer performance og data dagligt og har en proaktiv tilgang til vores samarbejder. Hvis vi ser muligheder, handler vi. Alt dette dokumenteres og følges nøje.

Vores udgangspunkt er dine unikke behov

Trods vores omfattende erfaring med både nationale og internationale virksomheder tilgår vi hver case med ydmyghed og respekt. Vi bruger naturligvis vores erfaring til at sikre det bedst mulige udgangspunkt fra starten, men er bevidste om, at der ikke findes et one-size-fits-all inden for hverken SEO eller Google Ads.

Vi udnytter de naturlige synergier mellem SEO og Google Ads fuldt ud. Derfor har vi en tilgang, hvor vi ikke blot lader et SEO roadmap køre i seks måneder for at vurdere effekten. I stedet tester vi udvalgte keywords med PPC kampagner for at få data og indsigt med det samme. Dette reducerer den tid, der ellers ville gå med at evaluere, om de rigtige keywords er valgt, og hvordan brugerne interagerer med dem.

Værdi er den røde tråd gennem alt, hvad vi laver

Desuden måler vi ikke kun på trafik; vi måler på værdi. Trafik og rankings er naturligvis vigtige, men vi går skridtet videre og rapporterer på, hvilken værdi den trafik og de høje placeringer på Google egentlig har skabt for vores samarbejdspartnere. Dette mener vi er den rette vej at gå.

Afslutningsvis er vi Google-Partner certificerede, hvilket giver os unikke muligheder såsom direkte kontaktpersoner fra Googles hovedkontor i Dublin, adgang til beta og de nyeste funktioner, uddannelse og kurser administreret af Google og meget mere.

Vi arbejder med

 

Search Ads

Optimer din synlighed på relevante søgemaskiner med målrettede annoncer. Vi sikrer, at du bliver eksponeret og skiller dig ud, når potentielle kunder søger efter dine produkter eller services.

Shopping Ads

Få dine produkter eksponeret foran kunder i købsøjeblikket med visuelt appellerende shopping annoncer, der driver salg og forbedrer din digitale tilstedeværelse.

Display Ads

Skab brand awareness og tiltræk kunder gennem strategisk placerede displayannoncer. Kreativ og målrettet annoncering på relevante placeringer er afgørende.

YouTube Ads

Eksponer din virksomhed ved brug af annoncering på YouTube. Vi hjælper med at skræddersy dit setup på baggrund af formålet med kampagnen.

App campaigns

Maksimer din apps potentiale med dedikerede kampagner, der booster downloads og engagement på tværs af platforme.

Microsoft Ads

Udvid dit marketingmix med Microsoft Ads. Vi optimerer dine kampagner for at nå ud til din målgruppe på Bing og partnersites, hvis målgruppen befinder sig der.

Teknisk SEO

Forbedr dit websites tekniske fundament for at optimere dine rangeringer på Google. Vi sikrer hurtig indlæsning, mobilvenlighed og generel SEO sundhed.

Content

Skab indhold, der resonerer og engagerer med din målgruppe. Fra blogindlæg til e-bøger, vores indhold er designet til at drive trafik og konverteringer.

Linkbuilding

Styrk dit websites autoritet med strategisk linkbuilding. Vi hjælper med at skabe værdifulde backlinks, der forbedrer SEO og synlighed.

Tracking

Få præcis indsigt i din digitale performance. Vores tracking løsninger sikrer, at du forstår din data og kan handle på den. Tracking er fundamentet for alle efterfølgende beslutninger og optimeringer som vi foretager.

Dashboards

Visualiser din data med custom dashboards. Vi leverer de indsigter, der gør det muligt for dig at måle succes og supportere dine beslutninger.

Det løbende samarbejde med Mighty Monday og med Jannick ved roret har været fantastisk lige fra opstart, hvor vi hurtigt fik optimeret vores Google Ads setup og lagt en kortsigtet og langsigtet action plan der er blevet fulgt til punkt og prikke. Den månedlige rapportering sidder altid i skabet og der svares og ageres altid lynhurtigt når vi henvender os omkring nye eller eksisterende projekter. Alt i alt, så har jeg fuld tiltro til at opgaverne bliver løst og at afkastet er optimalt. Jeg kan kun sende mine varmeste anbefalinger videre til andre som skulle overveje et samarbejde med Mighty Monday og Jannick.
Nicklas Fenger
CMO, Saysky
Saysky
Brandkendskab

Endnu flere med på vognen

Just Drive oplevede en stigning på 66% nye kunder.

Internationale markeder

Sådan løb SAYSKY fra konkurrenterne

Se hvordan SAYSKY udvidede til det tyske marked.

Saas platform

Flere leads til lavere priser

Sådan skabte vi en struktureret og skalérbar Google strategi og vækst for Corpay.

Din professionelle samarbejdspartner

Dine behov for ekspertise

Vores tilgang er data, og hvordan vi kan styrke din forretning. Fra det nationale marked til internationalt.

 

Vil du videre?

Kontakt os

  jo@mightymonday.dk
  +45 27 97 46 02 
  Jannick Olsen, Head of SEM