MIGHTY

SERVICES

Det har aldrig været vigtigere at forstå sammenhængen mellem de mange kanaler, end det er i dag.
Marketing
Google Ads
Sociale Medier
Mail
SEO & Linkbuilding
TikTok
Branding
Branding
Creative
Storytelling
Video / Film Production
Partnership/Collabs
Activation
Concept
Creative Studio
Copywriters
Social Media Content
Banner
Graphics Design
Partnership/Collabs
Activation
Concept

Customer

JOurney

I virkeligheden er det vigtigt at forstå, at det hele faktisk SKAL hænge sammen, for at sparke røv. Fra den helt store 30x30m outdoor-kampagne, til den lille, specifikke automatiserede abandon-cart mail – der skal være en rød tråd. Ellers knækker filmen sgu.

Kontinuitet er vigtigt for troværdigheden og graden af fokus, der eksisterer i virksomheden. For hvis du ikke selv ser stabil ud, hvordan skal kunden så ha’ lyst til at lægge alle sine æg i din kurv?
Kunderejser kan være lange, ligeså vel som korte. Kunderejser til virksomheder, såvel som til forbrugere. Selv om de har mange lighedstegn, kan der også være stor forskel. For der er trods alt forskel på, om din kunde er en impulsiv lyst-shopper, eller om de lige tager 5 gode års overvejelser, inden beslutningen om de nye gardiner træffes.

Hos MIGHTY MONDAY forstår vi hvordan der skal kommunikeres, og vi er eksperter i at skabe en rød tråd mellem kanaler. Alt efter hvor ens potentielle kunder befinder sig i deres evige forbrugerliv. Vi ved at magien opstår, når man har tænkt alt fra branding til performance ind i sin strategi og målretter det kanalens miljø .

WHAT OUR

CLIENTS SAY

Jeg er medejer af virksomheden HelloCar/Kassebil.dk, hvor vi samarbejder med Mighty Monday omkring annoncering på SoMe og Google.
Vi er yderst tilfredse med den service og kvalitet som vi får hos Mighty Monday. Det blev ret hurtigt tydeligt, at de er fagfolk inden for deres felt, og at den marketingstrategi som vi sammen har lagt, har båret frugt. Vores salg kommer primært fra leads via vores platforme. Her har Mighty Monday spillet en afgørende rolle for, at vi i dag skaber flere leads end nogensiden.

Derudover oplever vi at Emil og Christian som er vores primærkontakter, er utrolig gode til at følge op, hvor vi på ugebasis er i dialog og tager en status på annoncernes performance. Det giver en god tryghed, at vide at Mighty Monday, hele tiden er opmærksomme på os, og at vi får fuld valuta for det honorar som vi betaler Mighty Monday som bureau.
Samarbejdet har yderligere resulteret i at vi i skrivende stund, har indgået et samarbejde med Wildfire(Mighty Mondays nye kreative bureau), som skal være ansvarlig for vores kommende kampagne videofilm.
Jonas nielsen kassebil.dk
Kassebil.dk
Jonas Nielsen

Det er sjældent man oplever, at samarbejde med en ekstern partner, hvor man efter 1 års samarbejde stadig ikke har en finger at sætte på deres arbejde. Med MIGHTY MONDAY, har vi hos UNITY stadig den oplevelse “til gode”.
Et kreativt performance bureau der hele tiden optimere deres arbejde og kommer med nye ideer til udvikling.

author1
Olivia Vestergaard
UNITY

Jeg arbejder sammen med Mighty Monday på ugentlig basis. De har taget min virksomhed JUSTDRIVE til nye højder. De har sørget for at optimere både vores Google og Facebook Performance til et uhørt højt niveau.
De gutter der er på team JUSTDRIVE fra Mighty Monday, er kompetente til udover fingerspidserne og samtidig nogle man også godt gider spise en frokost med.
Stor recommendation herfra!

author2
Kasper Suhr
JUSTDRIVE
Succesfuldt samarbejde med eksterne partnere kræver resultater og tillid. De resultater, vi har opnået med Mighty Monday i løbet af det første år, har skabt en høj grad af tillid til dem som marketingsspecialister- og sparringspartnere. I dag lever vores digitale kunderejse på tværs af kanaler og content, og samarbejdet bidrager til vores vigtigste KPI - købeklare kunder.
author3
Rasmus Lindersgaard
Corpay One
Jeg har brugt Mighty Monday fra vi startede vores firma og gør det fortsat. De har hjulpet os med en masse forskellige opgaver, fra SEO, hjemmeside og SoMe. Fuld tilfredshed, hurtig betjening og meget profesionelle med gode opfølgninger. De kan varmt anbefales.
author4
Peter Jespersen
Simpel Surdej
Vi har været kunder hos Mighty Monday i et års tid nu og er rigtig glade for samarbejdet. MM leverer altid et super professionelt stykke arbejde, der har resulteret i en massiv vækst på vores webshop. Tak til hele holdet omkring og vi ser frem til et langt og succesfuldt samarbejde.
author5
Alexander Kønigsfeld
Alexander Lynggaard
.imgsglobal-uploads31
global-uploads27
global-uploads5
global-uploads26
global-uploads17
global-uploads36
global-uploads28
global-uploads7
global-uploads32
global-uploads21
global-uploads18
global-uploads10
global-uploads20
global-uploads22
global-uploads12
global-uploads15
global-uploads37
global-uploads34
global-uploads23
global-uploads8
global-uploads30
global-uploads16
global-uploads3-1
global-uploads6
global-uploads14
global-uploads19
global-uploads35
global-uploads29
global-uploads24
global-uploads25
global-uploads11
global-uploads33
global-uploads13
global-uploads3
undo
global-uploads1
63d7dca267d64c8fe9ecf180_fp-logo
IMAGINE. ONE AGENCY.

Et all-in one digitalt bureau, der hjælper brands med at blive set, mærket og forstået.

 

Skal vi også hjælpe din virksomhed?