Strategi

Vinderstrategier skaber bedre resultater

Vejen fra de store tanker til implementering af konkrete aktiviter skal være kort og effektiv - og i et tæt samarbejde.

mm_content_A_simpel_visual_of_Ads_and_SEM._In_169_format2

Strategi 

Din strategiske partner hele vejen

Strategi er mere end varm luft
Hos Mighty Monday ser vi os selv som mere end blot et bureau af smarte kreative kommunikationsløsninger; vi er din strategiske partner. Vi arbejder tæt sammen med dig gennem en åben og gennemsigtig proces, hvor vi dykker ned i din virksomheds unikke udfordringer og udvikler målrettede løsninger, der skaber vækst og værdi.

Vores strategiske tilgang
Vi starter med en grundig analyse af udfordringerne og de muligheder, der tegner sig på horisonten. Med et solidt fundament af data og markedsindsigter udvikler vi skræddersyede go-to-market strategier. Disse strategier er designet til at forøge kendskabet til dit brand, vække interesse for dine produkter og services, og ikke mindst sikre effektive konverteringer.

Med udgangspunkt i kunderejsen – hvor vi anvender LOOP-modellen – optimerer vi dit marketing-mix. Vi sikrer, at de kanaler og medier, der bedst når og engagerer din målgruppe, arbejder sammen i et koordineret og integreret system.

Fra strategi til handling
For både B2B-virksomheder og B2C-brands anvender vi et velafprøvet framework, der sikrer en kvalificeret og effektiv udviklingsproces i hvert enkelt projekt. Kunderejsen varierer ikke kun på et overordnet niveau, men også fra case til case. Denne tilgang gør det muligt for os at tilpasse vores strategier nøje og målrettet.

Vores arbejde med brands og virksomheder sigter mod at skabe stærke positioner på markedet gennem klart definerede kommunikationsplatforme. Vi trives i krydsfeltet mellem brandstrategiske overvejelser og performance-baserede tiltag, hvor vores strategiske anbefalinger viser vejen til succes og hvordan du mest effektivt kan optimere din marketinginvestering.

Vi ved hvad der virker – og hvorfor det ikke virker.

Det handler om resultater
Vores mål er at transformere indsigt til handling og skabe reel værdi. Ved at fokusere på både det kreative og det analytiske sikrer vi, at dine marketingindsatser ikke bare når ud, men også resonnerer og konverterer. Vi stiller skarpt på, hvordan du kan optimere dine resultater og maksimere ROI gennem målrettede strategier og præcise kommunikationsinitiativer.

Vores løfte gælder hele vejen
Som din strategiske partner lover vi at være med dig hele vejen. Fra den indledende analyse til udrulning af kampagner, vil vi sikre, at hver fase af din marketingstrategi er gennemtænkt og effektiv. Vi er dedikerede til at skabe gennemsigtighed i processerne og tilbyde en service, hvor tillidsfuldt samarbejde står i centrum.

Det gælder også når det bumper og er svært, vi er med hele vejen og klar til at justere når forholdene kræver det. Sådan er virkeligheden. 

 

Vi arbejder med

 

Go-to-market

En go-to-market strategi er din køreplan til succes, trin-for-trin, lige til at implementere.

Launchplan & marketing-mix

Definering af det optimale mix af medier, kanaler og marketingindsatser. 

Brand kommunikationsplatform

En veldefineret strategisk guide for brand kommunikationen i hele kunderejsen. 

Brand analyse

Hvad står dit brand for? Hvor kendt er dit brand? Hvilke værdier kendetegner dit brand? 

Mediestrategi & -indkøb

Vi analysere markedstendenser og målgruppeindsigter for at udvælge og forhandle de mest effektive mediekanaler, der sikrer optimal rækkevidde og engagement for vores kunders kampagner.

 
 
 
 
Brandkendskab

Endnu flere med på vognen

Just Drive oplevede en stigning på 66% nye kunder.

Internationale markeder

Sådan løb SAYSKY fra konkurrenterne

Se hvordan SAYSKY udvidede til det tyske marked.

Saas platform

Flere leads til lavere priser

Sådan skabte vi en struktureret og skalérbar Google strategi og vækst for Corpay.

Din professionelle samarbejdspartner

Dine behov for ekspertise

Vores tilgang er data, og hvordan vi kan styrke din forretning. Fra det nationale marked til internationalt.

 

Vil du videre?

Kontakt os

  lg@mightymonday.dk
  +45 23 34 80 20 
  Lars Gjøls-Andersen, Partner