Nu ved folk, hvem Implement er i udlandet

5 minute read
Sådan styrkede vi kendskabsgraden til Implement Consulting Group på internationale markeder.
 

Udfordringen

I takt med, at Implement Consulting Group har ekspanderet til flere markeder, har der været et stigende behov for en fokuseret langsigtet brandaktiverings-strategi med henblik på at øge kendskabet til deres kerneydelser hos nøje udvalgte målgrupper og industrier på tværs af landegrænser.

I forlængelse heraf at definere en digital kunderejse med fokus på ligeledes at aktivere målgruppen, som allerede har et kendskab til Implement Consulting Group med kortsigtet salgsaktivering.

Implement Consulting Group søgte en partner, der kunne hjælpe med at løse disse udfordringer på tværs af marketingaktiviteter og samtidig en partner, der fungerer som en integreret del af deres marketingteam med operationelle problemstillinger og kommercielle marketing-muligheder for øje.

 

Grundlæggende skyldes vores gode samarbejde med MIGHTY MONDAY deres naturlige medmenneskelighed og anderledes tilgang til marketing, hvor de både jonglere brugen af performance marketing i form af kortsigtet salgsaktiverings såvel som branding og mere langsigtede brandings-strategier. Fokus ligger altid på at skabe effektfulde forrentningsmæssige resultater for Implement Consulting Group! Det vurderer vi differentierer dem fra andre i branchen.
Mikkel Rand Hinrichsen
Head of Marketing, Implement Consulting Group

 

Løsningen

MIGHTY MONDAY søsatte en analyse af den nuværende kendskabsgrad på tværs af markeder ved brug af forskellige indsatser med udgangspunkt i ’Share of voice’ sammenlignet med de nærmeste konkurrenter for at definere ’as is’.

Tæt relateret til den historisk tilgængelige data på brugte platforme blev der herefter udarbejdet en strategisk approach skræddersyet til behovet og den digitale adfærd på hvert marked for at svare på spørgsmålet ’what needs to be true’ for at nå den ønskede impact.

Med afsæt i hvert enkelt markeds modenhed og behov blev der defineret en strategi, som tilgodeser den rette balance af kortsigtet salgsaktivering og langsigtet brandaktivering og i relation hertil, hvilke marketing aktiviteter, der skulle prioriteres og tages i brug på de respektive markeder.

 

 

Hiv endelig fat i os

Vi har smøget ærmerne op - og er klar til at hjælpe dig med at styrke din virksomheds kendskabsgrad på tværs af landegrænser. 

 

Om kunden

Implement Consulting Group er et internationalt konsulenthus, der rådgiver og konsulterer virksomheder inden for 5 hovedområder:

1) Strategy & Transformation 2) Growth & Innovation 3) Leadership & Change 4) Digitalisation & IT og 5) Operations & Efficiency. 

Implement Consulting Group har siden sin oprindelse på det danske marked i 1996 opnået stor anerkendelse og en høj kendskabsgrad. De seneste år er der sket en øget internationalisering af Implement og nye kontorer er blevet åbnet op i Sverige, Norge, Tyskland, Schweiz og USA.

 

Service lines
  • Branding
  • LinkedIn
  • Meta
  • Media Buying