,

Corpay One fik flere leads med HubSpot

5 minute read
Vi hjalp dem med at øge antallet af demos og trials i et konkurrencepræget SaaS marked.
 

Udfordring

At definere en mere struktureret og skalérbar marketingstrategi med formål at øge antallet af demoer og free trials i et konkurrencepræget SaaS b2b marked

MM har hjulpet os med at generere flere leads til lavere priser, og fungerer samtidig som en værdifuld sparringspartner om digitale marketingtrends. Jeg har nu adgang til mange specialister, der bidrager med vigtige indsigter, og vi har en effektiv digital marketingmaskine, der konstant optimeres. På den måde har jeg tilføjet specialistkompetencer til min afdeling uden at skulle ansætte flere folk
Rasmus Lindersgaard
Head of Marketing in Denmark, Corpay

 

Løsningen / Tilgangen

MIGHTY MONDAY startede ud med at kortlægge og auditere de nuværende kanalers modenhed og performance med udgangspunkt i fast-defineret KPI-framework udarbejdet i et tæt samarbejde med Corpay One. 

Dertil udarbejdede MIGHTY MONDAY en struktureret ‘Test and Learn’ tilgang med fokus på løbende at aktivere nye features på eksisterende kanaler såvel som at søsætte nye aktiviteter på nøje udvalgte kanaler til marketingmixet.  

 


Eftersom den fornemmeste opgave var at øge antallet af demoer og free trials var fokus at aktivere alle relevante virksomheder, der havde behov for Corpays One platform via kortsigtet salgsaktivering. Til dette blev der udarbejdet en content og kommunikationsplan tilpasset hver enkelt persona.

Kunderejsen for B2B SaaS tools kan være lang, hvorfor der sideløbende blev defineret en mere langsigtet brandaktiveringsstrategi, hvori HubSpot blev en afgørende faktor i samspillet mellem marketing og salg. Netop samspillet med salg, marketing og de respektive kanaler såsom Meta, LinkedIn, Reddit, Search, Display og YouTube var et afgørende element i den løftede performance såvel som mulighed for at skalere setuppet.

 

Hiv endelig fat i os

Vi har smøget ærmerne op - og er klar til at hjælpe dig med at indtage det konkurrenceprægede SaaS marked.

 

Om kunden

Corpay One er sat i verden for hjælpe små- og mellemstore virksomheder med at betale deres leverandører, gøre bogføringen enklere og samtidig give et bedre overblik over alle udgifter i en samlet digital platform. Corpay One er i dag mere end 100 medarbejdere på tværs af deres kontorer i Danmark, England og USA.

 

Service lines
  • Meta
  • Google
  • LindkedIn
  • Reddit
  • Content