MIGHTY CREATORS - Bliv en del af holdet


Hos MIGHTY MONDAY er vi overbeviste om, at ægte, upoleret content kan gøre lige så stort et indtryk (hvis ikke mere) end fancy high production content. Så vores mission er at bygge en bro mellem brands og ægte personligheder gennem autentisk storytelling. 

Derfor er vi på en mission for at gøre det lettere for dig at møde fede brands. Vi arbejder tæt sammen med en række brands, som kan være med til spice din profil, gøre den attraktiv for andre brands og derved tage den til nye højder!

 

mighty

 

 

Vil du være MIGHTY Creator? 

Bare rolig, ansøgningsprocessen er piece of cake. Vi er på udkig efter content creators i alle afskygninger og størrelser. Uanset om du laver content om mad, venner, kæledyr eller din yndlingshobby, og om du har 1.000 eller hundredtusind følgere - vil vi elske at få dig med på holdet! 

 


 

Hvad får du ud af MIGHTY Creators?

 

Som MIGHTY Creator får du en månedlig mail, der holder dig opdateret om de hotteste trends og nyheder, så du kan være TikTok's trendsetter. Men vent, der er mere! Du får også et tæt samarbejde med os, MIGHTY MONDAY, og vores TikTok kunder. Det betyder, at du får chancen for at lave nogle super fede og kreative kampagner med fede brands!

 

Hvordan udvælger vi vores MIGHTY Creators?

 

Når du ansøger, tager vores specialister stilling til om din(e) profil(er) har et forretningsmæssigt potentiale. Her fokuserer vi ikke så meget på dit antal af følgere, men derimod:

  • Har dit content eller din niche et godt kommercielt potentiale?
  • Laver du content af en god kvalitet?
  • Ser vi et brand fit mellem dig og vores kundeportefølje?
  • Er du aktiv og poster kontinuerligt på din(e) profil(er)?

 

Derfor bør du, når du ansøger, sikre at din profil er offentlig. 

 

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

Vores kunder på TikTok er (1)-1

 

Lignende indlæg