Flere leads - uden at gå på kompromis med kvaliteten

5 minute read
Se, hvordan vi brugte Meta som den primære kanal til skalering for Telmore.
 

Udfordringen


Telmore ønskede at generere flere relevante leads for telemarketing, men manglede en skalerbar løsning på Meta, der balancerede kvalitet og kvantitet.

 

Arbejdet med Telmore har været en fantastisk oplevelse. Vi havde en klar mission - at finde balancen mellem kvantitet og kvalitet i leadgenerering. Og det er her, hvor samarbejdet med Telmore virkelig skinnede igennem. Det dybe engagement, åbne dialog og konstante vilje til at lære og forbedre, gjorde det muligt for os at opnå vores mål. Det er mere end et partnerskab, det er et fællesskab drevet af en fælles passion for succes.
Christian Vestergaard
Partner & Co-Founder, MIGHTY MONDAY

 

Løsningen

Ved at analysere historiske leadgenereringskampagner på Meta, kunne MIGHTY MONDAY i samarbejde med Telmore, vurdere effektiviteten pr. lead. Denne information blev brugt til at fastsætte målsætninger for pris vs. volumen.

Med et fælles mål om at balancere kvalitet og kvantitet af leads, valgte vi Meta som vores primære kanal til skalering. Vi udviklede en strategi sammen med Telmore, baseret på vores historiske data, og et "test and learn" system til løbende optimering.

MIGHTY MONDAY oprettede også integrationer for at overføre leads direkte til Telmores CRM-system, hvilket sikrede hurtig opfølgning.

Ved at kombinere historiske data og kvalitativ feedback, formåede vi at optimere kampagner, teknisk struktur, målgrupper og kreative annoncer, og at finde den rette balance mellem kvalitet og kvantitet af leads. Dette samarbejde med Telmore sikrede en høj konverteringsrate.

 

telmore-play-cubes

 

Hiv endelig fat i os

Vi har smøget ærmerne op - og er klar til at hjælpe dig med at generere flere leads gennem Meta, der matcher den kvalitet, dit brand fortjener.

 

Om kunden

Telmore er ejet af Danmarks største teleselskab TDC og tilbyder omfattende telefoni, internet og streamingtjenester til både B2B og B2C kunder.

Med et stærkt fokus på kundeservice, leverer Telmore komplette løsninger, der kombinerer mobil, internet og streaming i én samlet pakke.

 

Service lines
  • Meta
  • Gamification