Karriere

Det skal være sjovt at gå på arbejde

Med et team på mere end 40 dygtige specialister, er vi et af de førende marketingbureauer. Selvom vi knokler for at skabe resultater, der overgår vores kunders forventninger - er det vigtigt, at vi har det sjovt undervejs.
Dynamisk digitalt team

Branchens dygtigste

Vi ansætter ikke hvem som helst. Til gengæld betyder det, at du er garanteret at arbejde side om side med skarpe og sympatiske mennesker fra den digitale verden.

fokus på kvalitet

Personale i top

Lækker frokost i Meyers kantine, ubegrænsede snacks og drikkevarer til at slukke tørsten. Vi sørger for alt det praktiske, så du kan fokusere på det, du gør bedst.

gode oplevelser

Årlig GetAway

Hvert år arrangerer vi en stor firmatur, hvor vi går i dybden både fagligt og personligt. Alt betalt, selvfølgelig.

Fokus på fællesskabet

Sociale events

Som ansat har du automatisk adgang til vores løbeklub, vinklub og spilleklub, fredagsbar på kontoret, og mange andre sociale aktiviteter, hvor vi styrker vores teamånd.

sundhed & velvære

Pension og sundheds-forsikring

Din sundhed er vigtigt for os. Derfor tilbyder vi en konkurrencedygtig pensionsordning og sundhedsforsikring, så du er dækket ind.

tilpasset dig

Karriere-udvikling

Udover din ansættelseskontrakt får alle vores specialister også en skræddersyet kontrakt, der støtter dig i din professionelle udvikling. Vi kalder det en Fokuskontrakt.

 
Karriere

Mere end et arbejde

MM Web thumbnails 169 (1) (1)