,

NY - MIGHTY MONDAY opkøber Wildfire Creative

3 minute read
Mighty Monday har på rekordtid hævet både top- og bundlinje. Nu styrker det unge marketingbureau yderligere sin position som førende aktør i branchen ved opkøbet af det kreative powerhouse, Wildfire, der skal lede virksomhedens kreative initiativer.

 

Et strategisk træk, der ifølge Mighty Monday sætter scenen for samspillet mellem kreative og datadrevne forretningsløsninger. 

"Det er en betydningsfuld milepæl på vores vækstrejse. Vores mission hos Mighty Monday har altid været klar:  At blive det førende bureau, som vores kunder kan stole på fra start til slut i kunderejsen" udtaler Anders Hviid, CEO & Co-Founding Partner hos Mighty Monday og fortsætter:

"Med tilføjelsen af Wildfires kreative muskler er vi nu endnu bedre rustet til at møde og overkomme de komplekse udfordringer, vores kunder står overfor. Fra den første berøring til det sidste engagement, sikrer vi, at hver etape er kreativ, sammenhængende og resultatorienteret."

 

En fælles vision

Fra sin spæde begyndelse med blot 6 partnere tilbage i 2020, har Mighty Monday på bare 2,5 år udviklet sig til en velfunderet organisation med imponerende samarbejdspartnere og flere end 40 specialister. 

Alliancen mellem Mighty Monday og Wildfire styrker den fælles vision om at skabe ‘One Agency’, der sikrer, at alle behov på tværs af kundeporteføljer kan varetages under ét tag. 

Simon Sunde, der nu bærer titlen som Creative Director hos Mighty Monday, udtrykker entusiasme for sammenfletningen: 

"Kreativitet er hjertet i enhver succesfuld marketingskampagne, men også en ressource i knap forsyning. I dagens landskab er kreativitet ikke bare en dyd i sig selv, men en uundværlig bro, der forbinder vision med virkelighed gennem indsigter og data. 

Det er harmonien mellem kreativitet og indsigt, der har forenet os i et spændende partnerskab. At se ilden fra Wildfire smelte sammen med den kraftfulde energi hos Mighty Monday, gør mig særligt begejstret for den rejse, vi skal på, mod en mere kreativ og datadrevet tilgang, der vil definere branchen i fremtiden."

Opkøbet markerer et nyt kapitel i Mighty Mondays vækststrategi, der forventes at skabe ekstraordinære resultater.

 

Mighty Monday Presse_06P6124 København, 18.08.23 .