TWITTER

Twitter er populært blandt akademikere, studerende, politikere og øvrige meningsdannere. Og måske for din forretning?

Hvad er Twitter? 

Twitter er en social medieplatform, der giver brugerne mulighed for at sende korte opdateringer eller tweets på 280 tegn. Tweets kan omfatte fotos, videoer, links og hashtags.

Hvorfor annoncere på Twitter?

Twitter er nok den mest vidtspændende, globale platform, vi har. Med mere end 330 millioner aktive registrerede brugere og over 500 millioner uregistrerede månedlige besøgende, kan Twitter være et værdifuldt sted at annoncere.

Sammenlignet med andre sociale medier, er Twitter karakteriseret ved at have en mindre, men meget defineret målgruppe. Twitter er således blevet mere og mere populær blandt akademikere såvel som studerende, politikere og øvrige meningsdannere. Hvis din virksomheds målgruppe rammer indenfor denne gruppe af personaer, kan Twitter med dens meget avancerede segmenterings-motor, være en fordelagtig annonceringsplatform.

Twitter i dit marketingmix

Segmenteringsmulighederne er mange, og kan kombineret med en stærk organisk content-strategi, gøre Twitter til en vigtig del af dit digitale marketing mix. Twitter kan nemlig blandt andet hjælpe dig med at lede relevant trafik til din hjemmeside, hvorefter I kan præge den enkelte bruger på andre kanaler via på forhånd opsat retargeting via Facebook, LinkedIn og Display-netværket.

TWITTER x MIGHTY MONDAY

MIGHTY MONDAY har hjulpet virksomheder med Twitter-annoncering længe. Vi kan hjælpe dig fra A-Å med blandt andet:

  • Opsætning af business manager
  • Strategi- og kampagnemålsætninger
  • Kreativer og budskaber til annoncering
  • Placering af annoncer
  • Handling af spend
  • Attribuering og rapportering

Vi tager udgangspunkt i din forretning og dit behov. Alle har ikke brug for alt, og man skal starte et sted. Lad os vise dig, hvor og hvordan du får mest ud af at annoncere på Twitter.

Kontakt os og hør mere om Twitter

VI HAR ALTID TID

Vi vil gerne høre fra dig

Send os en mail og fortæl os, hvad vi kan hjælpe dig med? Eller ring på 27 21 31 27 eller mail til hello@migthymonday.dk. Vi tales ved!