Pinterest

Pinterest er ideel til topfunnel-marketing, branding og eksponering
for dig, der har æstetisk flotte produkter.

Hvad er Pinterest?

Pinterest er et socialt medie, der har fokus på deling af billeder og fotos. Som bruger af Pinterest kan du dele egne fotos og gemme og kommentere på andres. På Pinterest er det også muligt at oprette personlige ’Boards’, der fungerer som digitale opslagstavler, hvor brugerne kan tilføje billeder og dermed løbende skabe en social og visuel identitet.

Hvorfor annoncere på Pinterest?

Pinterest virker, fordi du som annoncør fra start har adgang til adskillige prædefinerede segmenter, da brugerne selv genererer content og aktivt tager stilling til, hvad der er spændende for dem at få vist i deres feed.

Pinterest er først og fremmest til dig, der ser godt ud. Den klare hjemmebanefordel ligger i at kunne fremvise æstetisk flotte produkter og/eller formå at fremvise dig selv eller din service i flotte omgivelser og kontekst.

Pinterest er det perfekte supplement til dine andre marketingaktiver. Platformen er ideel til topfunnel-marketing, branding og eksponering. Hvis du har ovennævnte æstetisk flotte produkter, har Pinterest gentagne gange vist sig at være den perfekte motor til at generere en masse trafik, som du efterfølgende kan behandle og konvertere på andre platforme.

PINTEREST x MIGHTY MONDAY

MIGHTY MONDAY har lavet annoncering på Pinterest, siden funktionen kom til. Vi kan hjælpe dig fra A-Å med blandt andet:

  • Opsætning af business manager
  • Strategi- og kampagnemålsætninger
  • Kreativer og budskaber til annoncering
  • Placering af annoncer
  • Handling af spend
  • Attribuering og rapportering

Vi tager udgangspunkt i din forretning og dit behov. Alle har ikke brug for alt, og man skal starte et sted. Lad os vise dig, hvor og hvordan du får mest ud af at arbejde med annoncering på Pinterest.

Kontakt os og hør mere om Pinterest

VI HAR ALTID TID

Vi vil gerne høre fra dig

Send os en mail og fortæl os, hvad vi kan hjælpe dig med? Eller ring på 27 21 31 27 eller mail til hello@migthymonday.dk. Vi tales ved!