LINKEDIN

Jeg har hørt at det er mega dyrt at annoncere på LinkedIn..
Det kan det også være – hvis man gør det forkert.

LinkedIn-annoncering

Via LinkedIn har du i øjeblikket mulighed for at annoncere i brugernes news feed, i sponsorerede inMails og i widget-baren i højre side på websitet.

LinkedIn-annoncering er effektivt, fordi du her har mulighed for at segmentere målgrupper efter mange, konkrete parametre. Du kan blandt andet målrette dine annoncer efter folks jobtitel, vækstbrancher og industri.

Hvem bør annoncere på LinkedIn?

LinkedIn er selvsagt en god annonceplatform for B2B-virksomheder. De mange og konkrete segmenteringsmuligheder, er et effektivt afsæt til at ramme præcis de beslutningstagere, der sidder rundt omkring i virksomhederne og måske står og mangler lige præcis dit produkt eller service.

Ligeledes er LinkedIn en effektiv platform til at skaffe kvalitetsleads for HR- og rekrutteringsagenturer, da det på samme måde er muligt at lave målrettet annoncering mod folk indenfor visse brancher, med specifikke kvalifikationer og jobtitler.

VI HAR ALTID TID

Vi vil gerne høre fra dig

Send os en mail og fortæl os, hvad vi kan hjælpe dig med? Eller ring på 27 21 31 27 eller mail til hello@migthymonday.dk. Vi tales ved!