INSTAGRAM

Antal brugere er stærkt stigende og mulighederne for at bruge kreative formater udbygges konstant. Skal du også være med?

Hvad er Instagram?

Instagram er social medie-platform, der tager sit udspring i visuel kommunikation. Instagram er over de seneste år blevet mere og mere interessant som annonceringsplatform, da tilgangen af brugere på platformen stadig er stærkt stigende og mulighederne for at bruge kreative formater ligeledes udbygges. Dette åbner op for en bred vifte af muligheder for at ramme relevante segmenter og potentielle kunder på en kreativ måde.

Hvad er Instagram?

Algoritmen bag Instagram er den samme som på Facebook, hvilket åbner op for en lang række synergier de to platforme i mellem. Vi vil praktisk talt kunne definere et segment på baggrund af demografi, interesse eller data – og dermed fortælle algoritmen, at den skal lede efter vores ønskede segment på tværs af de to annonceplatforme. Algoritmen rammer så personen på den platform, hvor denne er mest tilbøjelig til at ville se vores annonce. 

INSTAGRAM x MIGHTY MONDAY

MIGHTY MONDAY har arbejdet med strategisk og kreativ Instagram-annoncering i flere år. Vi kan hjælpe dig fra A-Å med blandt andet:

  • Analyse af potentiale på Instagram
  • Synergi og samspil med Facebook-annoncering
  • Konceptudvikling og kampagneplanlægning
  • Opsætning af business manager
  • Kreative budskaber til brug i annoncering
  • Handling af spend

Vi tager udgangspunkt i din forretning og dit behov. Alle har ikke brug for alt, og man skal starte et sted. Lad os vise dig, hvor og hvordan du får mest ud af at arbejde med Instagram.

Kontakt os og hør mere om Instagram

VI HAR ALTID TID

Vi vil gerne høre fra dig

Send os en mail og fortæl os, hvad vi kan hjælpe dig med? Eller ring på 27 21 31 27 eller mail til hello@migthymonday.dk. Vi tales ved!