SOCIALE MEDIER

Mulighederne er mange og mange gange uoverskuelige. Med det rette mix af platforme, indhold og segmenteringer, har du mulighed for at ramme din målgruppe i solar plexus i første hug.

Platforme med solide fundamenter

Sociale medier har længe været under angreb, fordi de tager meget af vores tid i hverdagen. Det gør de unægteligt – og det skal du som annoncør udnytte bedst muligt. Danskerne bruger tæt på 4 timer dagligt på at scrolle, læse, diskutere, dele og søge inspiration på diverse sociale medier, på tværs af livsstadie, demografi og geografi. Dette gør de forskellige sociale platforme til solide fundamenter i folks hverdag – og et sted du som annoncør har uanede muligheder.

Ram plet i første hug

Mulighederne er mange! Og mange gange uoverskuelige. Med det rette mix af platforme, indhold og segmenteringer, har du mulighed for at ramme din målgruppe i solar plexus i første hug. Vi viser dig hvordan.

Med MIGHTY MONDAY som samarbejdspartner, får du erfaren hjælp til annoncering på sociale medier som Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Snapchat og Twitter. Vores konsulenter indenfor sociale medier kommer alle fra seniorstillinger, hvor de har arbejdet på nogle af de største annoncekonti med største ad spend i Danmark. Det er dem, der kommer til at eksekvere din annoncering på sociale medier.

Social Media-produkter

Fandt du ikke, hvad du søgte? Lad os lede dig på vej. Ring på 27 21 31 27 eller skriv til hello@migthymonday.dk

VI HAR ALTID TID

Vi vil gerne høre fra dig

Send os en mail og fortæl os, hvad vi kan hjælpe dig med? Eller ring på 27 21 31 27 eller mail til hello@migthymonday.dk. Vi tales ved!