SØGEORDSANALYSE

En søgeordsanalyse har til formål at afdække nye forretningsområder og fungerer som actionplan for produktionen af skarpt indhold.

Hvad er en søgeordsanalyse?

Søgeord, nøgleord, keyword – kært barn har mange navne! Og det er netop én af mange grunde hvorfor en grundig søgeordsanalyse er vigtig for din performance på søgemaskinerne.

Søgeordsanalysen er grundlæggende for SEM. SEM er en betegnelse for Search Engine Marketing, hvilket vil sige alle tilgængelige aktiviteter og manøvrer man kan bruge til at markedsføre en virksomhed, en service eller et produkt på en given søgemaskine. Oftest forbindes SEM med den betalte del af markedsføring på søgemaskiner som fx Google, men faktisk dækker SEM over både betalt og organisk markedsføring via søgemaskiner.

En søgeordsanalyse er udgangspunkt for al arbejde med SEM, fordi den giver en forståelse for hvilken søgeadfærd dine kunder har. Søgeordsanalysen giver dig et konkret overblik over, hvilke ord og fraser der bliver brugt, til at finde frem til din hjemmeside og dine produkter. Det er derfor udfra en søgeordsanalyse at man kan målrette og strukturere din markedsføring, herunder landingssider, indhold og annoncebudskaber, på søgemaskiner.

Udover at give et bedre fundament for at forstå dine eksisterende kunder og tilrettelægge deres kunderejse endnu bedre, er en grundig dybdegående søgeordsanalyse også første skridt i retning af at finde nye kunder og potentielle forretningsområder.

SØGEORDSANALYSE x MIGHTY MONDAY

MIGHTY MONDAY har lavet hundredvis af søgeordsanalyser og hjulpet mange virksomheder med at afdække nyt potentiale for deres forretning. Vi kan hjælpe dig fra A-Å med blandt andet:

  • Udtømmende søgeordsanalyse
  • Gruppering og prioritering af søgeord
  • Rapportering og tracking af søgeord
  • Udarbejdelse af indhold på baggrund af analyse

Vi tager udgangspunkt i din forretning og dit behov. Alle har ikke brug for alt, og man skal starte et sted. Lad os vise dig, hvor og hvordan du får mest ud af din søgeordsanalyse.

Kontakt os og hør mere om søgeordsanalyser

VI HAR ALTID TID

Vi vil gerne høre fra dig

Send os en mail og fortæl os, hvad vi kan hjælpe dig med? Eller ring på 27 21 31 27 eller mail til hello@migthymonday.dk. Vi tales ved!