ONPAGE SEO

Onpage SEO handler om indholdet på din hjemmeside. Det er vigtigt at skrive indhold, der tilgodeser søgeintention og keywords, brugeroplevelse og andre rankingparametre.

Hvad er onpage SEO?

Under hatten for SEO hører forskellige områder for ’praktisk’ optimering eller underkategorier. Disse er; teknisk SEO, offpage SEO og onpage SEO.

Onpage SEO koncentrerer sig om alt det, der er at finde på din hjemmeside. Det vil blandt andet sige; tekstindhold, billeder, video, title tags, meta descriptions og interne links. Derudover hører sig til onpage SEO og mere indirekte parametre, som man kan have indflydelse på ved at optimere direkte på sitet, såsom hastighed, mobilvenlighed og ’content freshness’.

Hvorfor arbejde med onpage SEO?

Af gode grunde har Google aldrig direkte løftet sløret for, hvad der præcist skal til, for at stige til tops i søgeresultaterne. Dog har de offentlig gjort en nogle pointers til, hvad der i det mindste skal være på plads, for at være med i konkurrencen om de gode pladser – denne liste kaldes rankingfaktorer og kan ses her.

På listen finder man Googles vejviser i forhold til, hvilke onpage-faktorer der er vigtige at fokusere på og i hvordan man bør prioritere disse. For at få det fulde overblik over dette, kan det anbefales at få lavet en onpageanalyse, som på en gang finder de fejl, der måtte være på din hjemmeside og dernæst giver dig en gameplan for, hvad der skal laves og i hvilken rækkefølge.

ONPAGE SEO x MIGHTY MONDAY

MIGHTY MONDAY har lavet onpage SEO på nogle af Danmarks største hjemmesider. Vi kan hjælpe dig fra A-Å med blandt andet:

  • Onpageanalyse
  • Indholdsanalyse
  • Uarbejdelse af nyt, engagerende indhold
  • Intern linkstruktur
  • Handling af spend
  • Attribuering og rapportering

Vi tager udgangspunkt i din forretning og dit behov. Alle har ikke brug for alt, og man skal starte et sted. Lad os vise dig, hvor og hvordan du får mest ud af at arbejde med onpage SEO.

Kontakt os og hør mere om onpage SEO

VI HAR ALTID TID

Vi vil gerne høre fra dig

Send os en mail og fortæl os, hvad vi kan hjælpe dig med? Eller ring på 27 21 31 27 eller mail til hello@migthymonday.dk. Vi tales ved!