SEO

Hvis din forretning er bundet op på en hjemmeside, bør du arbejde med SEO. SEO er arbejdet med at optimere sin hjemmeside ud fra de mange parametre, som fx Google kigger på, når de rangerer hjemmesider.

Grobund for din hjemmeside

Hvis din forretning er bundet op på en hjemmeside, er du med garanti stødt på ordet SEO. SEO er en forkortelse for det engelske ord Search Engine Optimization. På dansk oversætter vi dette til søgemaskineoptimering, der er meget sigende for det arbejde, der ligger under betegnelsen. SEO går nemlig ud på at optimere sin hjemmeside ud fra de mange parametre, som fx Google kigger på, når denne skal afgøre, hvor god en hjemmeside er.

Det primære formål med at arbejde med SEO er at tilfredsstille både søgemaskine og kunder. Dette betyder mere specifikt, at man med SEO-optimering stiler efter at gøre sin hjemmeside så relevant som muligt – alt efter, hvad dine kunder søger efter.

Der findes overordnet tre områder, hvorpå du kan arbejde med din organiske performance: onpage SEO, teknisk SEO og linkbuilding.

SEO-produkter

Fandt du ikke, hvad du søgte? Lad os lede dig på vej. Ring på 27 21 31 27 eller skriv til hello@migthymonday.dk

VI HAR ALTID TID

Vi vil gerne høre fra dig

Send os en mail og fortæl os, hvad vi kan hjælpe dig med? Eller ring på 27 21 31 27 eller mail til hello@migthymonday.dk. Vi tales ved!