Praktikant – Grafisk

Praktikant – Grafisk

Vil du være med til at udvikle den visuelle identitet for fremtidens fedeste brands?

Vi søger en praktikant med øje for det visuelle og tanke for det effektive, som har lyst til at være med til at forme fremtidens visuelle identiteter og visuelt materiale til vores mange og forskellige projekter. Har du lyst til en praktikplads, hvor du bliver en integreret del af store projekter – fra ideudvikling og til det endelige resultat? Så skal du være vores praktikant.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med alle dine kollegaer på tværs af specialer og projekter. Du vil i samarbejde med seniorprofiler skulle tænke kreative/visuelle elementer ind i koncepter og strategier, og sammen med vores juniorprofiler stå for eksekvering og optimering af de forskellige initiativer. Meget af dit arbejde vil ligeledes gå med at komme med indspark til MIGHTY MONDAYS egne koncepter og kreative virkemidler i vores kommunikation. Vi er stadig i en opstartsfase, hvorfor vi har mange og forskellige bolde i luften – måske du kan gribe en eller løbe videre med en bold?

Vi forventer ikke, at du kan det hele, men vi ser en fordel i, at du har forståelse/kendskab til flere systemer og programmer, og kan implementere ting selv.

Har du lyst til at være et inspirerende og kreativt ben på vores skønne bureau?

NYT HOLD MED MANGE ÅR PÅ BAGEN

Vi er et relativt nyt hold – med mange års erfaring i branchen at støtte os til. Dette er chancen for at komme tidligt med på vores hold, sætte dit personlige præg på vores miljø, vores arbejdsgang og processer og vokse sammen med os.

MIGHTY MONDAY

Vi går meget op i, at det skal være fedt at møde ind på sin arbejdsplads. MIGHTY MONDAY skal være stedet, der emmer af god energi, dygtighed og passion, og måske vigtigst af alt, stedet, hvor alle har god tid til at tage sig af alle kunder og alle arbejdsopgaver.

Vi ved, hvilke konsekvenser det kan have for produktet, der kommer ud i den anden ende, når man ikke har tid nok. Det er det, der er grobund for hele vores virksomhed.

Hos MIGHTY MONDAY vil vi gerne sætte en helt ny standard for, hvad det vil sige at arbejde med marketing med et bureau og som et bureau. Vi vil være stolte, dedikerede og ærlige ambassadører, for alle vores kunders brands. Dem, der forstår dig og din forretning, og som du kan stole på, når vi sidder med fingrene dybt nede i maskinrummet. Det har været målet lige fra start – og det er det stadig.

Vil du være med?

PRAKTISK INFO

– Opstart hurtigst muligt
– Minimum 3 måneders praktik
– Fuld tid
– Ulønnet
– Frokostordning

Leave a Reply

Your email address will not be published.