GOOGLE SHOPPING

Med Google Shopping-annoncer kan du vise dit produktudvalg og understøtte dine kunders behov – før de klikker.

Hvad er Google Shopping?

Google Shopping er de små billedannoncer i søgeresultatet, hvor du kan se produkter, uden at have klikket. Google Shopping annoncer vises i toppen af søgeresultaterne eller ude til højre for søgeresultaterne. Google Shopping er en helt oplagt annonceringsmulighed, hvis man er webshop med fysiske produkter.

Et faktisk behov
Google Shopping er en super måde at promovere sine produkter, da målgruppen søger aktivt efter de produkter der vises. Ved at være repræsenteret hvor der er et faktisk behov øges sandsynligheden for et køb. Eftersom forbrugeren bliver eksponeret for både pris og billede af produktet til direkte sammenligning, konverterer shopping oftest i endnu højere grad end de mere klassiske search kampagner.

GOOGLE SHOPPING x MIGHTY MONDAY

MIGHTY MONDAY har arbejdet med Google Shopping i mange år og ved, hvordan din konto skal strikkes sammen på optimal vis. Vi kan hjælpe dig fra A-Å med blandt andet:

  • Gennemgang af nuværende konto
  • Analyse og kortlægning af optimeringsmuligheder
  • Søgeordsanalyse
  • Opsætning af ny struktur på konto
  • Udarbejdelse af budskaber

Vi tager udgangspunkt i din forretning og dit behov. Alle har ikke brug for alt, og man skal starte et sted. Lad os vise dig, hvor og hvordan du får mest ud af at arbejde med Google Shopping.

Kontakt os og hør mere om Google Shopping

VI HAR ALTID TID

Vi vil gerne høre fra dig

Send os en mail og fortæl os, hvad vi kan hjælpe dig med? Eller ring på 27 21 31 27 eller mail til hello@migthymonday.dk. Vi tales ved!