GOOGLE ADS

Der kan da ikke være nogen, der trykker på alle de der resultater med ’ANNONCE’ på?!

Det er der – mange endda.

Hvad er Google Ads?

Google Ads er en af annonceformerne på Google. Google Ads er de små, tekstannoncer, der ligger toppen og i bunden af søgeresultaterne, hvor Google viser maksimalt 4 annoncer på et givent søgeord.

Mange om buddet

De 4 Google Ads annonceplaceringer er de betalte placeringer, der placeres taktisk ud fra relevante kommercielle søgeord, der kan føre til en ønsket handling. Ingen søgninger sker uden et behov – og der skal du som annoncør være til stede.

Det er ikke alle, der får lov at vise sig frem på de betalte resultater. De virksomheder, der får lov til at vise betalte annoncer på de få placeringer, bliver afgjort ved en auktion. Auktionen sker ved hver eneste søgning i Googles søgemaskine. Den virksomhed, der er villig til at betale mest for visningen, og samtidig viser det mest relevante indhold i annoncen og på landingssiden, vinder retten til annonceplaceringen.

Annoncering på Google sker, hvis muligt på baggrund af en søgeordsanalyse, hvor et overblik over relevante søgninger bliver klarlagt. På baggrund af analysen placerer vi annoncer i Google søgeresultater på de ønskede søgeord. 

GOOGLE ADS x MIGHTY MONDAY

MIGHTY MONDAY har arbejdet med Google Ads på nogle af Danmarks allerstørste konti. Vi kan hjælpe dig fra A-Å med blandt andet:

  • Gennemgang af nuværende konto
  • Analyse og kortlægning af optimeringsmuligheder
  • Søgeordsanalyse
  • Opsætning af ny struktur på konto
  • Udarbejdelse af budskaber

Vi tager udgangspunkt i din forretning og dit behov. Alle har ikke brug for alt, og man skal starte et sted. Lad os vise dig, hvor og hvordan du får mest ud af at arbejde med Google Ads.

Kontakt os og hør mere om Google Ads

VI HAR ALTID TID

Vi vil gerne høre fra dig

Send os en mail og fortæl os, hvad vi kan hjælpe dig med? Eller ring på 27 21 31 27 eller mail til hello@migthymonday.dk. Vi tales ved!