MIGHTY MONDAY – vi laver marketing.

Hos MIGHTY MONDAY vil vi gerne sætte en helt ny standard for, hvad det vil sige at arbejde med marketing med et bureau og som et bureau.

Bagom navnet

MIGHTY MONDAY beskriver den følelse man har, når man tager hul på hver uge fyldt med energi, virkelyst og passion for det, man laver. Det er den følelse, vi ønsker at skabe overfor hinanden som kollegaer, og overfor vores kunder og samarbejdspartnere. Vi tror nemlig på, at glade mennesker tager gode beslutninger, og at gode beslutninger skaber gode resultater.

Stedet, man gerne vil arbejde
– menneskerne, man gerne vil arbejde sammen med!

MIGHTY MONDAY skal være stedet, der emmer af god energi, dygtighed og passion, og måske vigtigst af alt, stedet, hvor alle har god tid til at tage sig af alle kunder og alle arbejdsopgaver.

Vi ved, hvilke konsekvenser det kan have for produktet, der kommer ud i den anden ende, når man ikke har tid nok. Det er det, der er grobund for hele vores virksomhed.

Hos MIGHTY MONDAY vil vi gerne sætte en helt ny standard for, hvad det vil sige at arbejde med marketing med et bureau og som et bureau. Vi vil være stolte, dedikerede og ærlige ambassadører, for alle vores kunders brands. Dem, der forstår dig og din forretning, og som du kan stole på, når vi sidder med fingrene dybt nede i maskinrummet. Det har været målet lige fra start.

Om holdet

Vi har kendt og arbejdet sammen i mange år. Vi kender hinandens styrker og svagheder og ved, at vi sammen sætter dit stærkeste hold.

Anne Sofie Sjørup

CEO & PARTNER

(SEO/SEM, LINKBUILDING, E-MAIL MARKETING, CONTENT MARKETING)

Anne Sofie er specialiseret i de strategiske aspekter af kreativ, teknisk og målrettet kommunikation og marketing - nemlig SEO, linkbuilding, content marketing og e-mail marketing. Med en baggrund som afdelingsleder for Content Marketing i et digitalt bureau, har hun hjulpet alt fra start-ups til C20-virksomheder med at udbygge deres organiske såvel som betalte forretning ved hjælp af hendes øje for godt og nytænkende indhold, konceptudvikling og rød tråd på tværs af kanaler.

40 19 32 64
LinkedIn
Send en mail

Martin Dean

PARTNER

(FORRETNINGSUDVIKLING, MEDIEPLANLÆGNING, SALG, FORHANDLING)

Over det sidste årti har Martin arbejdet med e-handel og iværksætteri. Han har specialiseret sig indenfor forretningsudvikling, strategi, salg/forhandling og online markedsføring.
Martin er tidligere ejer af doughnut-butikskæden, Donut Factory, som bestod af fire butikker fordelt rundt omkring i Jylland. Hos Donut Factory var Martin chef for den daglige drift, der bestod af 15 medarbejdere, samt marketingansvarlig. De seneste 5 år har han arbejdet for et internationalt marketingsbureau og senest som forretningsudvikler for Danmarks hurtigst voksende performancebureau.

27 21 31 27
LinkedIn
Send en mail

Christian Vestergaard

HEAD OF SOCIAL & PARTNER

(SOCIALE MEDIER, PROJEKTSTYRING, MEDIEPLANLÆGNING, STRATEGI)

Christian har stor erfaring med forretningsudvikling og marketing. Før han medstiftede MIGHTY MONDAY har han været med til at udvikle et af Danmarks hurtigstvoksende performancebureauer fra starup til scaleup. I hans tidligere rolle som manager stod han for al kommunikation med kunderne og ledte det team af specialister, som varetog den digitale marketing for de største virksomheder i Danmark indenfor finans, hospitality, e-commerce og energi. Christian er specialiseret i branding og performancemarketing på sociale medier, hvor han rådgiver, strategiudvikler og eksekverer.

22 90 40 01
LinkedIn
Send en mail

Anders Hviid

PARTNER

(FORRETNINGSUDVIKLING, SOCIALE MEDIER, SHOPIFY)

Efter flere år som konsulent indenfor digital marketing, startede Anders ud som iværksætter og var med i en succesfuld startup, som gik fra 0 kr. til en millionomsætning på få måneder. Anders primære kompetencer ligger i annoncering på sociale medier, hvor særligt Facebook, Instagram, Pinterest og Linkedin er blandt kernekompetencerne. Med sin store passion for digital marketing elsker han at nørde alle aspekter i faget og gøre en dyd ud af at optimere, hvor der kan optimeres.

27 51 33 98
LinkedIn
Send en mail

Rasmus Lindberg

HEAD OF AUTOMATION & PARTNER

(CRM, MARKETING AUTOMATION, SOCIALE MEDIER, KUNDEREJSER)

Med en fortid som professionel tennisspiller og med afsæt i en kandidat fra CBS, har Rasmus arbejdet med digital marketing hos KPMG og senere i digitalt bureau. Foruden at mestre alle aspekter indenfor betalt annoncering på sociale medier, ligger Rasmus kernekompetencer i Marketing Automation, samt at afdække præcist, hvilke kanaler der skaber de bedste forudsætninger for en succesfuld kunderejse/kundeoplevelse inden for såvel B2C og B2B.

27 28 12 88
LinkedIn
Send en mail

Jon Mandorf

HEAD OF PAID MEDIA & PARTNER

(PPC, PROJEKTSTYRING, MEDIEPLANLÆGNING, STRATEGI)

Jon har over de sidste 4 år markeret sig stærkt på den danske digitale scene. Han har med et stærkt øje for forretningsudvikling og langsigtede strategier udmærket sig i disciplinerne inden for SEM og PPC på Googles platforme. Jon kommer fra en stilling som Head of Paid Media hos iProspect i København, hvor han har stået i spidsen for et hold af specialister, udviklet afdelingens SEM- og PPC-produkt og stået for eksekveringen af nogle af Danmarks største virksomheder.

51 88 59 50
LinkedIn
Send en mail

Har du brug for en sparringspartner på et nyt projekt, så kontakt os endelig! Lad os tage en uforpligtende snak. Send os en mail eller ring på 27 21 31 27.

Kontakt os