MARKETING AUTOMATION

Marketing Automation er gjort op af en række værktøjer der gør, at du aldrig glemmer at gøre noget igen – og derfor får mere ud af din marketing.

Hvad er Marketing Automation?

Marketing Automation er en række værktøjer, som kan automatisere din markedsføring. Mere bestemt er det et redskab, der kan hjælpe din virksomhed med at imødekomme de skyhøje krav, som nutidens forbrugere har til din viden om deres individuelle behov og ønsker.

Hvorfor bruge Marketing Automation?

Fordi du aldrig glemmer at gøre noget igen – og derfor får mere ud af din marketing. Det er specielt afgørende i vores digitale livsalder, hvor jeres kunder har adgang til ubegrænsede informationer om jeres produkter, og ikke mindst jeres konkurrenters. 

Hvordan arbejder man med Marketing Automation?

Arbejdet med disciplinen marketing automation betyder, at man er i stand til automatisere sin markedsføring således, at alle budskaber er skræddersyet til definerede målgrupper, og at man udelukkende kommunikerer på baggrund af hver enkelt slutbrugers unikke kunderejse. 

For at dette kan lykkes, skal der implementeres en strategi, der skaber rød tråd på tværs af alle berøringspunkter i det digitale marketing mix, herunder på hjemmesiden, sociale medier, Google og e-mail marketing.

Marketing Automation-produkter

Fandt du ikke, hvad du søgte? Lad os lede dig på vej. Ring på 27 21 31 27 eller skriv til hello@migthymonday.dk

VI HAR ALTID TID

Vi vil gerne høre fra dig

Send os en mail og fortæl os, hvad vi kan hjælpe dig med? Eller ring på 27 21 31 27 eller mail til hello@migthymonday.dk. Vi tales ved!