KONCEPTUDVIKLING

Skab mere rød tråd i dine marketingaktiviteter og byg et bedre fundament til performance og brandkendskab.

Konceptudvikling som service

MIGHTY MONDAY tilbyder konceptudvikling som en kreativ service, der øger effektiviteten af vores best practices på forskellige kanaler og tager performance til et nyt niveau. Vi tager udgangspunkt i data og bygger strategier baseret på fakta, tester løbende vores hypoteser og forskellige kreative budskaber. Vores kreative løsninger inkluderer storytelling, visuel identitet, video, grafik, automatisering og gamification.

Hvad er konceptudvikling?

Konceptudvikling indenfor marketing er disciplinen i at definere rammerne for en kampagne eller et brand med henblik på at skabe nye USP’er, mere rød tråd i dine marketingaktiviteter og dermed danne et bedre fundament til performance.

Konceptudvikling x MIGHTY MONDAY

Hos MIGHTY MONDAY arbejder vi med konceptudvikling ved at tage udgangspunkt i dig og dit produkt/ydelse og finder frem til et kreativt koncept, som vi binder alle marketingaktiviteter op på. Vi tror på, at et gennemarbejdet, tilpas krøllet koncept, der bygger på data og med indsigt i målgrupper, kan bidrage til din eksisterende forretning og/eller afdække nye forretningsområder.

Konceptudvikling – en kreativ proces

Al begyndelse er svær. Send os en mail, så vi kan tage udgangspunkt i jer og få den bedste start! hello@migthymonday.dk

Definition af problem/udfordring
Indsamling af data
Bearbejdning af data
Proposition
Tone of voice
Udvikling af medieplan og kreativer

VI HAR ALTID TID

Vi vil gerne høre fra dig

Send os en mail og fortæl os, hvad vi kan hjælpe dig med? Eller ring på 27 21 31 27 eller mail til hello@migthymonday.dk. Vi tales ved!