Account Manager – Social Media

Account Manager – Social Media

Er Sociale Medier din hjemmebane, og er du vant til at arbejde med strategisk og databaseret marketing?

 

Som Account Manager i Social Media har du kundeansvar for nogle af vores største kunder, et tæt og strategisk samarbejde med dine kollegaer og daglig kommunikation med folkene bag nogle af Danmarks fedeste brands.

ANSVARSOMRÅDER

En Account Manager i Social Media er specialist, kommunikatør og holdspiller. Din dagligdag vil tage udgangspunkt i betalt annoncering på sociale medier såsom; Facebook/Instagram, LinkedIn, Pinterest Snapchat og Twitter.

Med udgangspunkt i ovenstående platforme vil du, sammen med flere seniorprofiler, være daglig ansvarlig for at drive resultater for og udvikle på vores kunder. Vi er ikke bange for at give dig masser af ansvar, så snart du kan bære det.

NYT HOLD MED MANGE ÅR PÅ BAGEN

Vi er et relativt nyt hold – med mange års erfaring i branchen at støtte os til. Dette er chancen for at komme tidligt med på vores hold, sætte dit personlige præg på vores miljø, vores arbejdsgang og processer og vokse sammen med os.

MIGHTY MONDAY

Vi går meget op i, at det skal være fedt at møde ind på sin arbejdsplads. MIGHTY MONDAY skal være stedet, der emmer af god energi, dygtighed og passion, og måske vigtigst af alt, stedet, hvor alle har god tid til at tage sig af alle kunder og alle arbejdsopgaver.

Vi ved, hvilke konsekvenser det kan have for produktet, der kommer ud i den anden ende, når man ikke har tid nok. Det er det, der er grobund for hele vores virksomhed.

Hos MIGHTY MONDAY vil vi gerne sætte en helt ny standard for, hvad det vil sige at arbejde med marketing med et bureau og som et bureau. Vi vil være stolte, dedikerede og ærlige ambassadører, for alle vores kunders brands. Dem, der forstår dig og din forretning, og som du kan stole på, når vi sidder med fingrene dybt nede i maskinrummet. Det har været målet lige fra start – og det er det stadig.

Vil du være med?

PRAKTISK INFO

– Opstart hurtigst muligt
– Fuld tid
– Løn efter kvalifikationer
– Pension
– Frokostordning
– Bonusordning

Leave a Reply

Your email address will not be published.